Catalog dressing FLEX

Catalog Dressing FLEX

Pentru un dressing versatil din toate punctele de vedere: design, funcționalitate, spațiu de depozitare.


Bucatarii la comanda – Senso 2020

Deschide catalogul de bucatarii Senso! Alege stilul, culorile, materialele și diverse soluții. Aflați ultimele tendințe și descoperiți farmecul atemporal al tradiției. Afla despre posibilitățile de organizare și vezi cât de funcțional poate fi interiorul bucătăriei tale.


Mese si scaune – Catalog 2019/2020

Mesele consumate într-un mediu frumos au un gust mult mai bun! Folosiți ideile noastre pentru a aranja un dining room funcțional și o bucătărie confortabilă.


Family Interior – Catalog 2019/2020

Aranjamente inspirate, soluții gata pregătite, completari și multe produse noi – acum toate aceste elemente pot fi găsite într-un singur loc – cel mai recent catalog Family Interior de la White Red White. Acest ghid unic în lumea interioarelor, culorilor și designului nu este doar o prezentare a sistemelor de mobilier, ci mai ales o publicație plină de idei și soluții interesante pentru toți cei care vor să trăiască elegant, confortabil și în felul lor.


Bucatarii modulare – Catalog 2019/2020

Descoperiți funcționalitatea bucătăriilor modulare! Sistemele de bucătărie Black Red White oferă o mulțime de opțiuni, iar diversele module permit orice amenajare a bucătăriei, chiar și într-o incapere mică.


Catalog Signal 2020

Mobilă Signal – Catalog 2020

Mese, măsuțe de cafea, mese de birou, scaune, scaune de birou, fotolii, paturi, noptiere, canapele, cuiere pom, suporturi umerase, rafturi, etc.


Tablouri Signal

Tablouri Signal – Catalog 2020

Imagini moderne pe sticlă


Mobiladalin Catalog 2019

MobilaDalin – Catalog 2019

Producător de mobilier tapiţat