Tehnologie Slow Juicing
Slow juicing este o metoda noua si unica de obtinere a sucului din fructe, legume, frunze si chiar ierburi. Sucul este obtinut prin presare la viteza scazuta , astfel incat se pastreaza cantitatea maxima nutritionala a sucului. Sistemul este extrem de eficient obtinand o cantitate sporita de suc, fata de storcatoarele traditionale de suc si intr-un interval de timp mai mic. Viteza scazuta il face si foarte silentios. Caldura produsa de storcatoarele traditionale distruge vitaminele si nutrientii importanti din sucul extras.
CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs | Slow juicer |
Utilizat pentru | Fructe Legume |
Utilizare | Rezidential |
Caracteristici cheie | Reverse |
Accesorii incluse | Accesoriu impingere Perie curatare |
Culoare | Negru |
SPECIFICATII TEHNICE
Putere | 250 W |
Trepte de viteza | 1 |
Capacitate recipient suc | 1.2 l |
Capacitate recipieint pulpa | 1.2 l |