Livrare

Prețurile produselor afișate pe site-ul www.blackredwhite.ro sunt valabile doar pentru comanda online și au incluse cheltuielile de transport pentru sumele ce depasesc 10.000 lei, sub aceasta suma taxele de transport vor fi suportate de catre client si vor fi comunicate telefonic !!!

Pretul produselor nu include pretul serviciilor de montaj la domiciliul clientului.

Toate comenzile plasate pe www.blackredwhite.ro vor fi confirmate telefonic. O comanda nu poate fi livrata pana cand aceasta nu a fost confirmata telefonic. 
În momentul contactării clientului de către personalul  S.C. MOBCONFORT-TIM S.R.L. , acestuia i se vor furniza detalii privind disponibilitatea pe stoc a produselor comandate.   
Produsele cumparate de pe www.blackredwhite.ro pot fi livrate in țară prin :  

- firma de curierat rapid DRAGON STAR-de retinut, restul de plata se va achita numerar la curier in momentul primirii coletului sau coletelor.   
- prin intermediul BURSEI DE TRANSPORT din Romania- de retinut, daca se foloseste acest transport marfa trebuie achitata integral inainte de livrare.  
- cu mijloacele de transport ale firmei S.C. MOBCONFORT-TIM S.R.L. in anumite conditii de plată anticipată, condiții negociate în prealabil cu clientul. 

Mobilierul furnizat de S.C. MOBCONFORT-TIM S.R.L. se livreaza coletat, fiecare colet continând instrucţiuni de montaj. 

Montajul (asamblarea) mobilierului intră în responsabilitatea clientului.

 


TERMENE DE LIVRARE

- pentru produsele existente pe stoc: termenul de livrare este de până la 7 zile calendaristice de la achitarea integrala a comenzii; 
- pentru produsele care nu exista in stoc la data comenzii: termenul de livrare este de până la 35 zile calendaristice, cu conditia achitarii unui avans de 50% din valoarea comenzii la lansarea acesteia. În acest caz, termenul de livrare începe de la data achitării facturii de avans_marfă şi intrarea banilor în contul SC MOBCONFORT-TIM S.R.L.

 

Black Red White © 2017 | Implementat de Soft Build