Categorii
Price
Min - Max: 1,00Lei - 10.000,00Lei
Reset

Wektra

Wektra

Un mobilier bine conceput este cheia unui  interior perfect ordonat. Cu sistemul de dulapuri WEKTRA poti organiza cu usurinta garderoba ta de vis. Acum,  perechea de pantaloni favorita, sacoul, colierul elegant si colectia de esarfe vor avea mereu locul lor.
Sistemul WEKTRA este o modalitate foarte bună de a aranja  funcțional si la modă interiorul unui dulap, dormitor sau hol. Sistemul include un dulap cu o usa , două dulapuri cu doua usi si un dulap de colt incapator care pot fi combinate în mod liber cu altele. Dulapurile modulare permit incadrarea usoara in camere pentru a se potrivi dimensiunilor incaperilor si nevoilor dumneavoastra. 
Avantajul la  dulapurile WEKTRA  este capacitatea mare optimizata care va permite amenajarea functionala a celor mai extinse colectii de haine. Dulapurile WEKTRA pot fi echipate cu rafturi si sertare suplimentare care vor facilita separarea lucrurilor  mentinand ordinea impecabila. Acum, cautarea îmbrăcămintei in fiecare dimineata dureaza doar  un moment!
Dulapurile WEKTRA sunt echipate cu ghidaje si balamale de marca.Sertarele optionale asigura o functionare usoara si silentioasa pentru a asigura o atmosfera armonioasa si linistita.
Culori.
Corpul dulapurilor este disponibil in 3 culori: stejar sonoma, stejar wenge, alb.
Fronturile dunt disponibile in 7 culori :stejar sonoma, stejar wenge, lava supermat, alhambra , alb lucios si alb. Puteti de asemnea opta pentru oglinda in fata care mareste si lumineaza interiorul.
Sunt disponibile 2 tipuri de insertii –netede sau striate, in mai multe culori care pot fi configurate in functie de culoarea fronturilor. 

Black Red White © 2017 | Implementat de Soft Build