Despre noi

           Black Red White este unul din cei mai mari producători și distribuitori de mobilier din Europa. Suntem distribuitori în Romania ai holding-ului Black Red White, care ofera de peste 20 de ani cea mai cuprinzatoare gama de mobilier disponibil pe piața, inclusiv mobilier de înaltă calitate, camere de zi, mobilier de bucătărie, dormitoare, holuri, canapele, mese și scaune. Ele se disting prin calitatea exceptionala, tehnologia moderna și un design atrăgător și variat.

          Una dintre prioritățile Black Red White este preocuparea pentru mediul înconjurător și utilizarea rațională a resurselor naturale.Acest lucru înseamnă că societatea este în conformitate cu normele legale în vigoare și îmbunătățește procesele sale pentru a se asigura că produsele sale sunt conforme cu cerințele de mediu. Toate produsele de mobilier din gama noastră au certificatele de durabilitate necesare, în timp ce materialele și componentele utilizate în producerea lor au certificate de salubritate. Acest lucru demonstrează că gama de produse Black Red White este în conformitate cu standardele Uniunii Europene.

          Cea mai vastă selecție de mobilier și accesorii, nu mai este nevoie sa mergeti din magazin in magazin pentru a găsi tot ce ai nevoie pentru a aranja un interior funcțional. Magazinul noastru ofera solutii complexe de design interior, de la noptiere la dulapuri încăpătoare, scaune și lămpi să se încălzească pături. Descopera ce oferim:

·         mobiliere moderne, clasice si pentru tineret;

·         unități de perete;

·         corupuri modulare si dulapuri;

·         mobilier tapițat;

·         saltele;

·         bucătării echipate;

·         Seturi de bucătărie și micro-seturi;

·         accesorii si produse de design interior.

        Va asteptam sa va convingeti singuri!

Black Red White © 2017 | Implementat de Soft Build