Cum comand ?

Pentru a cumpara produse de la BlackRedWhite.ro trebuie sa va inregistrati folosind o adresa de e-mail valida. Va puteti inregistra folosind butonul cont nou amplasat in stanga sus. Completarea formularului on-line de inregistrare cont presupune insusirea informatiilor referitoare la Politica de confidentialitate prezentata pe acest site.

In momentul in care ati gasit produsul dorit, apasati butonul ADAUGA IN COS din pagina produsului sau din listele de categorii de produse. Produsul este adaugat in acea clipa in cosul de cumparaturi. Puteti repeta aceasta operatiune cu oricare alt produs din oferta. Accesand butonul COS CUMPARATURI veti putea vizualiza toate produsele selectate de catre dvs pentru cumparare. Din aceasta pagina se pot modifica cantitatile de produse dorite pe fiecare produs in parte sau se poate renunta la unele produse. Cand v-ati decis asupra comenzii si sunteti sigur ca nu mai trebuie modificate cantitatile sau produsele, apasati butonul COMANDATI din pagina COS CUMPARATURI. Continuati apoi pasii pana la finalizarea comenzii.

Incheierea contractului de vanzare-cumparare are loc in momentul emiterii facturii fiscale (aceast document tine loc de contract conform legislatiei romanesti) si nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email (sau alte mijloace de comunicare) a confirmarii de primire a comenzii de produse.

Black Red White © 2017 | Implementat de Soft Build